21 Вересня 2017

«Агент Плюс: Мобільна торгівля». реліз 1.0.20

новости_сент_мт20.png

Не зважаючи на розпал літніх відпусток, ми провели значну роботу по ононовленню продукту «Агент Плюс: Мобільна торгівля», щоб наші клієнти і партнери могли з новими силами і новими Релізом 1.0.20 приступити до трудових буднів.

В даному оновленні багато корисних нововведень і поліпшень, які зробили взаємодію з продуктом ще більш приємною і зручною.

Покращення в інтерфейсі мобільного додатка:


✔ Оновлено вікно активації ліцензії.

            Форма реєстрації отримала оновлений і більш функціональний дизайн. З'явилася можливість оперативно інформувати техпідтримку про нештатні ситуації під час реєстрації ліцензії.

            Оновлений робочий стіл. На робочому столі крім показників роботи торгового агента виводяться інтерактивні діаграми:

                     Діаграма «Топ 5 товарів, що продаються». Кругова діаграма, яка відображає товари по торговому агенту з найвищим показником продажу.

                     Діаграма «Обсяг продажів (дні)». Блокова діаграма, яка показує обсяг продажів в розрізі днів торгового агента.

                     Для підтримки діаграм включені доопрацювання в Платформу «Агент Плюс» 2.0: підтримуються інтерактивні діаграми видів: «Кругова діаграма», «Гістограма», «Графік». Завдяки відкритості вихідних кодів додатка «Агент Плюс: Мобільна торгівля», можливо самостійно виводити різні звіти з використанням зазначених діаграм.


✔ Додано головне меню програми (бокове меню).

Функціонал «Робочого столу» було перенесено в «Головне меню», що дало можливість використовувати «Робочий стіл» для виведення різних показників у вигляді графіків і діаграм.

У «Головному меню» для користувача передбачені дві групи функцій: сервісні функції (обмін даними, налаштування програми, вихід з програми) і бізнес-функції (відкриття списків документів, створення документів, перегляд довідників, звітів і так далі). Прямо з «Головного меню» можна швидко в один клік створити новий документ.


✔ Нова панель інструментів (плаваючі кнопки - Floating Action Button).

Працювати з повноекранними списками в мобільному додатку стало зручніше і більш очевидно. Всі кнопки для роботи зі списками доступні в одній області, управляти ними можна одним пальцем. Функція додавання нового елемента списку, як і раніше, доступна в один клік, а додаткові дії зі списком - по жесту «утримання натиску». Кнопки виводяться з анімацією і змінюються в залежності від виконуваної дії.


✔ Додана ​​можливість роботи з фото-каталогом.

Фото-каталог включається через контекстне меню вікна підбору товарів або в довіднику «Номенклатура».

Проведена велика робота з графічними елементами для дуже швидкої і стабільної роботи з фото-каталогом: він працює з високою продуктивністю незалежно від потужності мобільного пристрою і кількості картинок товарів.


✔ Оновлені іконки документів, панелі інструментів, довідників.

Іконки стилістично стали простішими, але не менш інформативними, що поліпшило сприйняття призначеного для користувача інтерфейсу.      


Спрощена робота з існуючим функціоналом мобільного додатка: 

 

✔ Автоматичне підключення до ККТ при запуску. При роботі з додатком з підключеним ККТ через Wi-Fi або Bluetooth раніше відзначалися незручності: при запуску програми доводилося постійно заходити в налаштування і вручну заново підключатися до ККТ. Тепер додаток автоматично підключається до ККТ при старті (якщо режим роботи з ККТ активний і задані параметри підключення). Дана функціональна можливість також включається і відключається в налаштуваннях «ККТ» мобільного додатка.

 

✔ Форма роботи з торговою точкою на маршруті тепер має контекстне меню, в якому можна створювати документи «на підставі», а також фотографії до документів.

 

✔ Додана ​​можливість сортування груп номенклатури по найменуванню. Маленька функціональна можливість, яка була відсутня до цього релізу в мобільній торгівлі. Раніше порядок груп товарів визначався порядком їх слідування, заданим в обліковій системі.

 

✔ Реалізоване вивантаження непідтверджених документів в запитах. Якщо торговий агент відправляє запит на оновлення залишків, разом з цим запитом в облікову систему відправляються непідтверджені документи, тим самим підвищується оперативність передачі документів в облікову систему.     


Функціонал друку мобільного додатка був значно поліпшений.

  

✔ Реалізована можливість друку через сторонні сервіси (зовнішні додатки). Дана функціональна можливість значно розширює список підтримуваних для друку принтерів, так як тепер можна використовувати сервіси Google Print, Сanon print, ePrint і так далі.

  

✔ Для Android версій від 4.4 і вище додана можливість збереження друкованої форми в PDF-файл. Тепер можна зберігати документи в окремий файл і друкувати їх через сторонні сервіси, відправляти їх по електронній пошті і здійснювати будь-які дії, які доступні для файлів на мобільному пристрої.

 

✔ Додана ​​графічна друкована форма «Рахунок-фактура».


GPS


● Додано захист від використання фіктивних координат. Дана функціональна можливість дозволяє відстежувати в треку режим використання фіктивних координат. Активується функціонал через налаштування мобільного застосування в обліковій системі.

 Вибіркова заборона проведення документів при видаленні від торгової точки. Стало можливим використання функціоналу заборони проведення документа при видаленні від торгової точки, але при цьому дозволяється створювати і проводити деякі документи. Наприклад, можна взяти і оформити «Замовлення» по телефону, не перебуваючи в торговій точці, але не можна оформити документ «Відвідування торгової точки» або «Мерчендайзинг», не відвідавши торгової точки. Список дозволених до створення документів поза торгової точки регулюється супервайзером на рівні облікової системи.


Робота з терміналами збору даних (ТСД).

У цьому релізі «Агент Плюс: Мобільна торгівля» реалізована можливість використання вбудованих сканерів штрих-кодів. Тепер, при використанні ТСД, торговий агент може зчитувати штрих-коди, використовуючи вбудований сканер, і товар буде доданий в документ по знайденому штрих-коду, або буде відкрита форма введення кількості, якщо торговий агент сканує товар в режимі підбору товарів.


Підтримка сканерів NFC. Робота з NFC-мітками (зміни в Платформі).

Реалізована можливість роботи з NFC-мітками. Додані методи, які дозволять партнерам і клієнтам використовувати сканери NFC.  


Всі оновлення і їх функціональні можливості Ви можете подивитися в навчальному відео.


В УК 2.png

В УК 3.png

В УК 1.png


Повернення до списку